بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

واکنش سازمان ملل به بمباران مناطق مسکونی سودان

دبیرکل سازمان ملل بمباران مناطق مسکونی در شهر «امّ‌دُرمان» را محکوم کرد و از ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان خواست به این درگیری پایان دهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر. جنگنده‌های ارتش سودان دیروز مواضع نیروهای واکنش سریع را در مناطق مختلف خارطوم بمباران کردند که بر اساس بیانیه وزارت بهداشت و درمان ایالت خارطوم، دست‌کم 22 شهروند در ام‌ّدُرمان (غرب پایتخت) جان خود را از دست دادند و ده‌ها نفر دیگر مجروح شدند.

 

دبیرکل سازمان ملل صبح امروز با انتشار بیانیه‌ای کشته شدن 22 شهروند سودانی در بمباران مناطق مسکونی شهر «امّ‌دُرمان» را محکوم کرد.

 

«آنتونیو گوترش » با وحشتناک خواندن خشونت گسترده در سودان اظهار داشت: شهروندان زیادی در جریان چنین اقداماتی به‌ویژه در اقلیم دارفور قربانی شده‌اند.

 

وی با ابراز نگرانی از درگیری‌های نظامی در ایالت‌های کردفان و نیل آبی تصریح کرد: طرف‌های درگیر اصلاً به قوانین انسانی توجهی ندارند و حقوق بشر در این مناطق به‌شدت در معرض خطر قرار دارد و این موضوع باعث نگرانی است.

 

دبیرکل سازمان ملل از ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان خواست به درگیری نظامی میان خود پایان دهند و ملزم باشند که برای همیشه آتش سلاح‌ها را خاموش کنند.

 

به‌نوشته روزنامه سودان تریبون، نیروهای واکنش سریع مناطق گسترده‌ای از پایتخت سودان را به تصرف خود در آورده‌اند و ارتش با سلاح‌های سنگین و جنگنده‌های خود مواضع آنان را در خارطوم، ام‌درمان و بحری هدف حملات خود قرار می‌دهد.

 

نیروهای واکنش سریع مدعی است در حمله دیروز جنگنده‌های ارتش به مناطق مسکونی در غرب ام‌درمان و محله دارالسلام بیش از 31 نفر کشته و ده‌ها تن دیگر مجروح شده‌اند.

 

در همین حال، سخنگوی ارتش با حضور در یک نشست مطبوعاتی گفت: ارتش به حملات خود علیه نیروهای واکنش سریع در خارطوم، ام‌درمان و بحری ادامه خواهد داد.

 

از 27 فروردین ماه گذشته که نبرد میان ارتش و نیروهای واکنش سریع شروع شده است افزون بر 3 هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند که بیشتر قربانیان غیرنظامی هستند. دراین درگیری‌ها بیش از دو میلیون و 800 هزار سودانی آواره شده و میلیون‌ها نفر شغل خود را از دست داده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار